Studio Sighthound on brändisi paras ystävä

Jos et vielä tiennyt, sighthound tarkoittaa vinttikoiraa, joihin me olemme erityisen ihastuneita. Ne ovat kauniita, seurallisia olentoja ja erittäin kiintyneitä omistajiinsa. Toisaalta ne nauttivat vapaudesta ja juoksemisesta metsissä, toisaalta arvostavat lämpimiä ja pehmeitä paikkoja, mukavuutta ja rapsutuksia. Ehkä tämä meidän studiokin on kuin vinttikoira, metsästäen jotain villiä ja luovaa, mutta myös arvostaen mukavuutta, lämpöa ja rakkautta.

Teo (Ammattivalokuvaaja, KIP, VAT)
ja Sinuhe (villapaidoissa viihtyvä Ihaa)

Teo on melkolailla filosofinen pohdiskelijatyyppi. Teo arvostaa kirjoja, sarjakuvia ja ylipäänsä tarinoita. Tarinoiden metsästäjänä Teo haluaa myös luoda kuvia ja videoita, jotka välittävät katsojalleen tarinan tai inspiroivat siihen. Teo on ollut lapsuudessa ja nuoruudessa enemmänkin kissaihminen, mutta Marin tavattuaan hän on todennut että vinttikoirat ovat niin lähellä kissoja että ”menköön sitten”. Koirat kuitenkin nukkuvat vielä Marin puolella sänkyä…

Mari (Muotoilija amk, ammattivalokuvaaja, MAT)
ja Haiku (utelias mammanpoika)

Mari on kunnianhimoinen haaveilija jonka päässä tieto kotiavainten sijainnista antaa tietä kymmenille uusille ideoille jatkuvasti. Mari haluaa kuvissaan luoda harmonisia kokonaisuuksia joihin voi uppoutua ja jotka ehkä jopa pysäyttävät tähän hetkeen. Still life on monella tapaa Marin juttu. Viipyilevää, syvällistä ja kaunista. Vinttikoirat, etenkin whippetit, ovat aina olleet Marin toteemieläimiä. Aamuisin Mari usein havahtuu kahden koiran kanssa saman peiton alta!

Mitä ystävämme meistä sanovat?

Marin ja Teon kanssa on ollut aina ilo tehdä töitä. Olemme olleet tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Hyvät kuvat ovat verkkokaupan kannalta ensiarvoisen tärkeitä ja usein kuvia on joutunut ottamaan kireällä aikataululla, joten arvostamme myös heidän joustavuuttaan ja myös luovia ideoita, joita heiltä on usein saanut.
Halusimme yrityksemme somekäyttöön laadukkaasti toteutetun videon ja fiiliskuvia. Mari ja Teo yllättivät meidät positiivisesti raikkaalla näkemyksellään ja vahvalla ammattitaidollaan. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Työt hoituivat ripeästi ja oli ilo tehdä yhteistyötä pätevien ammattilaisten kanssa.
Varaa maksuton suunnittelukonsultaatio

Lähetä yhteystietosi niin katsotaan yhdessä mikä visuaalinen ratkaisu sinua auttaisi parhaiten!